Juss Haasma, Ott Lepland ja Liis Lemsalu andsid välja ühise loo “Nägupidi seebivahu sees”

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juss Haasma, Liis Lemsalu ja Ott Lepland
Juss Haasma, Liis Lemsalu ja Ott Lepland Foto: Promopilt

Täna saab alguse Juss Haasma, Ott Leplandi ja Liis Lemsalu ühine kontsertetenduste tuur BACKSTAGE, mis avab publikule ukse põnevasse lavatagusesse maailma. Piletid Pärnu, Tallinna ja Tartu kontsertetendustele on müügil Piletilevis.

BACKSTAGE kontsertetenduse raames on võimalus kuulda lives Juss Haasma, Ott Leplandi ning Liis Lemsalu ühist lugu “Nägupidi seebivahu sees”. Loo autoriks on Juss Haasma ise, sõnad kirjutas Felix Kütt.

“Oli vaja sellist lugu, mida kolmekesi laulda ning mulle tundus, et just see on see viis,” räägib Juss loo taustast. “Ma ei oleks osanud oodata, et oma esimest loomingut laulan koos Oti ja Liisiga.”

Ott lisab: “Juss lasi mulle paar kuud tagasi oma demosid ning mulle meeldisid need kohe esimestest nootidest. Ta kirjutab väga head muusikat ning hitisoon on tal vägagi tugevalt olemas.”

BACKSTAGE viib publiku põnevasse lavatagusesse maailma ning annab aimdust, mida teevad staarid siis kui nad parasjagu laval ei esine. Liisi, Oti ja Jussi esituses kuuleb ka nende armastatud hittlugusid ning kõige uuemat suvist loomingut. Mõnusa huumoriga vürtsitatud kontsertetendused toimuvad juba täna, 29. juulil Pärnus Sunseti terrassil, homme, 30. juulil Tallinnas PADAs ning pühapäeval, 31. juulil Tartus Loomemaja õuel. Piletid on müügil Piletilevis.

Kuula Jussi, Oti ja Liisi ühist lugu “Nägupidi seebivahu sees”!

Osta pilet BACKSTAGE kontsertetendusele SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles