Anne Veski esifänn Hillar Kohv on kurb - Anne ei teinud minuga pilti

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kohv
Hillar Kohv Foto: Teet Malsroos/SL Õhtuleht

Viinahaua reklaamnägu ja kohalik aktivist Hillar Kohv on mees, keda suurem osa inimesi teab kui suurimt Anne Veski fänni ja kirjaneitsit. 

 
Foto: Viktor Burkivski

Lauludiiva Veski, kes parasjagu koos Koit Toome ja Jüri Pootsmaniga tuuril on, sattusid ka Hillar Kohvi lähedusse esinema. Kohv oli kontserdiks ja kohtumiseks Annega varmalt ette valmistunud. 

Mees ajas selga valge särgi, kus ilutses peal pilt koos Anne ja Jan Uuspõlluga. Kahjuks ei ela me aga muinasjutus, vaid päris elus ja nii jäigi seekordne pilt mehel saamata. 

Kohv oli pildita jäämisest nii nördinud, et pärast kontserti postitas ta oma Facebooki kontole postituse, kus küsis nõu teisteltki.

"Seoses sellega, et Anne Veski keeldub oma juubelikontsertidel fännidega koos pildi tegemisest, küsin ka teilt, et kas teie teete alati oma kontsertidel fännidega pilti, või keeldute seda samuti tegemast?" seisis meesterahva postituses, kus ta on ära maininud mitmed lauljad, teise hulgas Marju Läniku, Siiri Sõnajala, Anne Loho... Teiste hulka on sattunud ka Kristiina Ojuland. 

Foto: Tiit Mõtus

Mitmed tuntud tegelased ka vastavad Kohvi küsimusele.

Näiteks näitleja ja muusik Diana Klas kinnitab, et tema teeb alati fännidega pilti. Kuid samas laulja Airi Vipulkumar Kansar ütleb, et iga artist teeb nii nagu jõuab ja soovitab Hillaril hoopis mõista, mitte hukka mõista. 

No mida sa selle peale kosta oskad, Hillar! Sul ju Annega koos tehtud pilte küll ja küll!

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles