Pokémoni mängija poolt avastatud laip kuulub kurjategijale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pokémon Go»
«Pokémon Go» Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal leidis menumängu «Pokémon Go´d» mänginud taanlane surnukeha, mis nüüdsetel andmetel kuulub kurjategijale.

Politsei teatel on tegemist 41-aastase Simon Bolt Brinkmanniga, kes kadus mais Funeni saarel kahtlastel asjaoludel, edastab The Local.

Kanalisatsioonitorust leitud laip oli nii lagunenud, et isikut sai kindlaks teha ainult hammaste järgi. Ilmnes, et tegemist on süüdi mõistetud kurjategijaga, kelle nimi on Brinkmann.

«Veel ei ole teada, kas ta võidi tappa,» teatas Funeni politsei esindaja Andreas Bruun.

Selle kuu alguses tarbijateni jõudnud «Pokémon Go» on muutunud globaalseks fenomeniks, kaasa arvatud Taanis.

Tegemist on nutitelefoni mänguga, kus vuirtuaalseid tegelasi tuleb otsida reaalses keskkonnas. Virtuaalkoletiste jahtijad on päriselus komistanud nii mõnegi kummalisuse otsa, kaasa arvatud laibad.

Mäng on tekitanud ohtlikke olukordi ja toonud kaasa ka paar surmajuhtumit, milles on jäädud auto alla või kuskil alla kukutud.

Mitmes riigis andis politsei «Pokémon Go» mängijatele hoiatuse, et nad oleksid ettevaatlikud ega tekitaks ja satuks ohuolukorda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles