FOTOD! Camp of Hip-Hop'i kolmas päev jõudis õhtusse õnnepisaratega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camp of Hip-Hop'i kolmas päev jõudis õhtusse õnnepisaratega
Camp of Hip-Hop'i kolmas päev jõudis õhtusse õnnepisaratega Foto: MediaMarketing

Liipa Talus on käimas rahvusvaheline tantsulaager Camp of Hip-Hop, kus kolmandal päeval põimusid omavahel sumomaadlus, tantsusammud ning õnnepisarad. 

Foto: MediaMarketing

Kogu päev algas füüsilise treeninguga, kus laagri seltskond jagati gruppideks ning läbida tuli erinevate harjutustega punktid.

See oli kõigile mõnus äratus, et jätkata graatsilise vogue'i ja juba tuttava pantsulaga. Eile oli Sello Reuben Modigal sünnipäev, mille puhul seoti tantsulegendil silmad kinni ning juhiti ta platsile, kus ootas kogu laagri seltskond õnnitluste, õhupallide ja sünnipäevalauluga. Sello Reuben oli nii üllatunud, et sõnadest jäi väheks ja silmi tuli peaaegu pisaraid, kuid tänusõnade järel ütles ta: "Nüüd tantsime!". 

Foto: MediaMarketing

Hämmastav on tõsiasi, et kui esimesel päeval ei saanud Aafrika tantsu rütmidest aru veel pea mitte keegi, siis kolmapäeval tantsisid kõik kaasa juba märgatavalt paremate oskustega, ning nautisid iga hetke.

Foto: MediaMarketing

Päeva teises pooles ootas ees veel hip-hop'i klass, kus lihviti üle sõnavara ja sammud ning kirss tordile oli Malkomi house'i klass, kus jalad tegid kibekiiret tööd, inimesed lausa lendasid üles-alla ning kogu ettevõtmine lõppes suurepärase energia ja põneva võistlusega.

Foto: MediaMarketing

Vaba aega sisustati lõbusa sumomaadlusega, kus osalejad pidid selga ajama suured sumokostüümid ning proovima vastast pikali lüüa.

Foto: MediaMarketing

Päeva tipphetk oli aga filmiõhtu, kus sai vaadata Sello Reubeni kaasa toodud filmi "African Cypher", mis rääkis Aafrika kultuurist, võitlusest, pantsulast ja armastusest tantsu vastu.

Sello Reuben tutvustas filmi ise sisse ning vaatas seda koos kõigi laagrilistega — nii mõnelegi sai palju selgemaks pantsula tähendus ja mõte. Film läks vaatajatele lausa nii südamesse, et silmad täitusid õnnepisaratega.

Foto: MediaMarketing

Päev jõudis õhtusse afro ja dancehall'i saatel, sest DJ-pulti oli jõudnud Final Soundsystem!

Foto: MediaMarketing

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles