Galerii: Viljandi folgi esimene päev vaatamata vihmale kirev ning meeleolukas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäevani kestvat Viljandi pärimusmuusika festivali kimbutas esimesel päeval küll väikene vihmasadu, kuid see ei ole takistanud folkmuusika austajatel Viljandi lossmägede alale kogunemast.

Lisaks kirevale muusikute seltskonnale on Viljandisse festivalile kogunenud ka täpselt sama kirev seltskond toitlustajaid, kes on jaotatud kahe ala, toiduhoovi ning piknikuala, vahel.

Toiduhoovist leiab lisaks tavapärasele eesti (festivali) toidule ka gruusia, armeenia, türgi ja aasia köögid. Samuti leiab festivalikülastaja toiduhoovist eest  Ladina-Ameerika ning India tänavatoidu. Folgilt ei puudu muidugi ka korralik mulgipuder ning hernesupp. 

Ka taimetoitlaste peale on mõeldud ning tavapärasest ehk uhkemalt on väljas värskete mahlade ning smuutide pakkujad. Koffeiiniarmastajate rõõmuks on kohal mitmed eriti hea (gurmee)kohvi pakkujad.

Piknikuala hittideks on kahtlemata pagari- ja kalatooteid. Näksimiseks leiab sealt veel hapukurki, talujuustu ja palju muud head eestimaist. Piknikualal on oma koha sisse võtnud ka nüüdseks juba mitte üheltki festivalilt puuduvad käsitööõllepakkujad.

Nagu näha, siis nautlemist jagub kõigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles