Elu24 avaldab saladuse! Mida soovivad kuumad Serebro tüdrukud lava taha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuleb välja, et Venemaa ühe popima tüdrukutebändi kaunitarid on esinemise aegse miljöö osas suhteliselt tagasihoidlikud või kuidas? Mida slaavi kaunitarid siis soovivad? Toome Elu24 lugejateni nende soovid!  

Korraldajatele saadetud soovide nimistust leiab järgmist: grimmiruum peab olema suur (mitte alla 14 ruutmeetri), hästi valgustatud ja soe; kui toas on külm, tuleb sinna panna soojendusseadmed. Ruumis peavad olema: peegel, millest on inimest näha kogu pikkuses, 8 tooli, 6 väikest valget ja 3 suurt froteerätikut, teekann, 16 0,3-0,5-liitrilist pudelit gaasita mineraalvett, kandikud köögivilja-, liha- ja kalaviiludega, leib, suur puuviljakorv pestud puuviljadega, must tee, Carte Noir kohv, koor, salvrätikud, mistahes 200-grammine konjak ja 2 purki energiajooki Red Bull igale, rull paberrätikuid. Nii et eksklusiivsed kaunitarid polegi väga pepsid!

Särtsakad, sulahõbedana kuumad slaavitarid ansamblist Serebro tormavad Valga Linnapargis rahva ette juba sel laupäeval, 30. juulil! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles