Weekendi ajal avaneb Pärnus pop-up alternatiivklubi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Kenny
Billy Kenny Foto: Pressifoto

Weekend Festivali ajal, 4.-6. augustini avab Pärnu kunagise Rannakino ruumides uksed pop-up klubi, kostitades elektroonilise muusika austajaid house-muusikast techno ning trummi ja bassi rütmideni. Eesti suurima klubilava täidavad kolmel järjestikusel ööl Still Out, Eksistants x Ruum ning Haigla Pidu.

Neljapäeval, 4. augustil alustab audiovisuaalsele elamusele suurt rõhku pannes Still Out. Deep house ja techno lava täidavad Merimell (Raadio 2 / Desolat), MHKL (Raadio 2, Grind) ning Still Outi residendid Armukahur ja PAAP. D’nB laval astuvad üles HeadRead ehk Planeeti & Slammin, Tjuun Ini resident To-Sha, Studious Sin Cityst ning Janno Kekkonen.

Reede peaesinejaks on Billy Kenny Suurbritanniast, kes ka möödunud talvel Eestis väga soojalt Tallinna klubis Sinilind vastu võeti. Sariüritused Eksistants ja Ruum toovad üheskoos DJ-puldi taha veel Kevin Parki, MHKLi ja Keito Kööpi.

Iga kuu tuhatkonda melomaani rõõmustav Haigla Pidu lõpetab pika ja pidulise nädalavahetuse residentidega – muusikat mängivad Ats Luik, Jan Tomson ja Kris Luigend.

Kolmeks järjestikuseks peoööks avatav pop-up klubi asub Pärnu rannarajoonis Kuursaaliga samas majas, aadressil Mere puiestee 22. Uksed avatakse südaööl ning üritused kestavad varajaste hommikutundideni.

Ürituse video SIIN!

Lisainfo ürituste kohta leiab Facebookist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles