Üleskutse! Eesti Hiphop Festival pakub esinemisvõimalust ka vähetuntud artistidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EHHF teise päeva melu
EHHF teise päeva melu Foto: Annika Erg

12.-13. augustil Tartumaa Tervisespordikeskuses toimuva Eesti Hiphop Festivali pealaval astub üles nimekas hiphopi seltskond, kuid Hennessy telk ootab esinema ka vähetuntud artiste.

Kümnendat sünnipäeva pidav Eesti Hiphop Festival kutsub kõiki noori ja andekaid räppareid üles saatma festivalikorraldajatele oma demosid. Korraldustiim valib välja 10 parimat artisti, kes saavad festivalil kaks oma lugu publikule ette kanda.

Festivali üleskutse: “Sul on riimid, mõtted ja head lood? Ei ole veel jõudnud livesid anda? Pole see aasta EHHF'i esinejate nimekirjas? No proobz!!! Saada link oma demoga e-mailile info@legendaarne.ee või ehhf2016@gmail.com ja meie töökas ja eksperte täis kollektiiv valib kümme parimat noort ja andekat EHHF'ile ning te saate kaks oma lugu rahvale Hennessy telgis ette kanda laupäeval (13.08) kell 13.30. Rahvas hääletab, kes on teist parim ning peale populaarsuse ja tuntuse saate auhinna meie sponsoritelt, kelleks on JBL, Hennessy, Saku ja Pirados.”

Demosid oodatakse 3. augusti keskööni aadressil info@legendaarne.ee või ehhf2016@gmail.com. Kümme võitjat kuulutatakse välja 5. augustil. Eesti Hiphop Festival toimub Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses 12.-13. juulil. Esinejate hulgas on näiteks Chalice, Reket, Genka ja Paul Oja, Metsakutsu, Abraham, Arop a.k.a. Suur Papa, Beebilõust ja paljud teised Eesti hiphopi kuumimad nimed.

Piletid on müügil festivali kodulehel.
Juuli lõpuni on festivalipassi hinnaks €25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles