NÖEP: reedesel MustMesi peol kuuleb esmakordselt minu uut lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M tähistas VIP-peoga Tartu kaupluse avamist, Andres Kõpper ehk NOEP
H&M tähistas VIP-peoga Tartu kaupluse avamist, Andres Kõpper ehk NOEP Foto: Meisi Volt

Ilusa muusika peosari MustMesi toimub esmskordselt Viljandis 29. juulil Ugala BlackBoxis. Live kontserdiga esineb NOËP. Muusikat mängivad Heidy Purga, Sander Mölder, Peeter Ehala, DJ Critikal aka BertOnBeats, Tarrvi Laamann ja Ringo Ringvee.

MustMesi Folk peol laivkavaga esinev artist NOËP kommenteerib pidu: „Viljandi tekitab minus väga sooja tunde. Samuti on ka Folgiga ainult positiivsed mälestused! Olen mitmeid aastaid olnud selle külastaja ning nii mõnelgi korral on see olnud suve mõnusaim festival. Varasemale Viljandi Folgi kogemusele tuginedes olen veendunud, et reedene publik on väga sümpaatne ja avatud - kui sinna lisada veel MustMesi pidu, siis on kõik kokku väga ootamist väärt. Mul on ka üllatus kavas, esitamisele tuleb üks uus lugu, mida pole veel mitte keegi kuulnud!“

Viljandi Vabaduse platsil asuva Spordihoone eest väljub alates 22:00 kuni 03:00 spetsiaalne buss pooletunniste intervallide tagant. Transport peopaika ja tagasi on tasuta.Buss on märgistatud MustMesiFolk kirjadega.

Lõuna-Ameerikast inspireeritud toitu pakub foodtruck Wagun.

MustMesi avab uksed Ugala BlackBoxis (Pargi tn 1c) kell 22:00.

Reedel, 29. juuli MustMesi peol esinevad Viljandis: NOËP (live), Heidy Purga, Sander Mölder, Peeter Ehala, DJ Critikal aka BertOnBeats, Tarrvi Laamann ja Ringo Ringvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles