Sven Soiver sai kõhutäie naerda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Soiver
Sven Soiver Foto: Peeter Langovits

TV3 reporter Sven Soiver jagab tihti oma Facebooki seinal päevakajalisi teemasid. Mõne päeva eest postitas mees sinna naljaka tähelepaneku.

„Kasutuid teadmisi: vegankokalt Sandra Vungilt küsitakse 11 korda sekundis, kust ta oma valgud saab. (Ta väidab Maalehes, et kui ta iga küsimise eest saaks sendi, oleks ta Oprah'st rikkam - Vunk on olnud taimetoitlane 10 aastat, Oprah väärtus on $3,2 mld).“

Kommentaarides nali jätkub: „Ma eeldan, et maaleht ei ole nii palju ilmunudki. 3 200 000 000€/10aastat vegan/52ndl aastas/29 aastat kui nädalaleht maaleht on ilmunud... u 21 220 100küsimust ühe numbri kohta... enesehinnang on hea või mina arvutan valest´“

On kuidas on, veganlus on vastandanud rahva kahte leeri – ühed arvavad, et veganis söövad ainult kapsast ja vett, teised, et nad söövad siiski mitmekesiselt ja mingitest ainetest neil puudu ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles