Diana Klas tituleeris end Miss Marple’iks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas tituleerib end Miss Marple’iks
Diana Klas tituleerib end Miss Marple’iks Foto: facebook.com

 

Tundub, et Diana Klas on lugenud netikommentaare või siis leidnud aega enda tõelisesse minasse süveneda ning erinevatest punktidest, mis talle meeldib, kokkuvõtet tehes on ta avastanud, et võiks kirjeldatu järgi olla Miss Marple.

„Ma armastan väga kokata, mulle meeldivad kriminullid ja pōnevikud, mul on igas väikses külakeses kuni suurte linnadeni välja palju sōpru. Ma tean saladusi ja oskan neid ka hoida. Ma olen lahendanud nii mõnegi teiste probleemi, aga oma eraelu on mul peaaegu et olematu. Lisaks olen ma veel vana ja uudishimulik. Jeerum küll! Sellest kirjeldusest selgub, et ma olen miss Marple,“ kirjutab naine oma Facebooki kontol.

Foto: techcinema.com

Olgu öeldud, et Miss Marple näol on tegemist väljamõeldud tegelaskujuga Agatha Christie kriminaalromaanides, kes oma vanusele vaatamata on ülimalt terase taibuga detektiiv.

Seda nagu Diana Klasi kohta öelda ei saa – pole teada, et ta oleks detektiiv või väljamõeldud tegelane. Ikka luust ja lihast inimene – tore näitleja, laulja, naine, ema, vanaema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles