Video: USA uudisteankur kukkus joast alla ja hukkus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juga
Juga Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides hukkus traagiliselt uudisteankur, kes oli looduskaunis kohas matkates tähistamas oma 25. sünnipäeva.

USA meedia teatel oli Taylor Terrell möödunud neljapäeval koos sõbraga  matkamas Põhja-Carolinas Pisgahi rahvuspargis, kus on ka juga.

Telekanalis 41NBC töötanud naine kõndis Rainbow Fallsi joa ülatasandil, kuid libises ja kukkus alla. Sõber helistas päästeteenistusse, et Terrell kukkus joast alla ja ta ei tea, mis kaaslasest sai.

Päästjad leidsid naise surnukeha möödunud neljapäeva õhtul allakukkumispaigast 50 meetri kaugusel veest.  

Hukknud naise ema Quovardis Terrell sõnas, et ta tütar oli sõbralik ja kena inimene, kellel puudusid eelarvamused.

Kanal 41NBC teatas oma uudisteankru surmast öeldes, et see on nii nende kui naise pere jaoks raske kaotus.

«Tayloril oli vaba päev, et ta saaks tähistada 25. sünnipäeva, kuid kahjuks lõppes see traagiliselt. Mäletame teda kui töökat ja optimistlikku naist, kelle lood inimestest ja elust puudutasid paljusid. Ta töötas heategevusorganisatsioonis vabatahtlikuna eesmärgiga parandada nende elu, kes seda ise ei saa,» edastas kanal.

Vähem kui nädal enne Terrelli surma leidis Pisgahi rahvuspargis aset eelmine surmajuhtum, kui mees hüppas Elk River Falls joast all. Päästjad leidsid ta surnukeha üks päev pärast intsidenti, tegemist oli enesetapuga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles