Martin Garrix allkirjastas ülemaailmse lepingu plaadifirmaga Sony Music International ja avaldab reedel uue loo

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Garrix
Martin Garrix Foto: Weekender

Martin Garrix on tagasi Sony Musicu ridades ja avaldab reedel, 29. juulil, uue loo “In The Name Of Love” koos lauljanna Bebe Rexha’ga. Garrixile omaselt on oodata maailmatasemel staadioneid täitva tantsurütmi ja raadiotes kõlava pop-muusika ideaalset kooslust.

Bebe Rexha on Albaania päritolu Ameerika laulja, kes andis oma imelise vokaali ka hittlugudele ‘Hey Mama’ David Guettaga, ‘No Broken Hearts’ Nicki Minaj'iga ja oli kaasautoriks Eminem'i ülimenukale singlile ‘Monster’. Garrixi koostöö Rexha'ga annab aimu, mida on noormehe debüütalbumilt oodata. Tulevase albumiga töötavad parimad lugudekirjutajaid ja andekaid lauljaid, kelle abiga valmib tavapärasest erinev ja sügavama sisuga tantsumuusika kogumik.

“In The Name of Love” on esimene lugu, mille Martin Garrix avaldab peale ülemaailmse plaadilepingu allkirjastamist Sony Music International'iga.

"Martin on maailmas üks andekamaid DJ-sid ja meil on suur rõõm teda Sony Music perekonda vastu võtta,” ütles Põhja-, Ida-Euroopa ja Aafrika regiooni president Adam Granite.

Martin Garrixi kommentaar: “Mul on ülimalt hea meel töötada sellise julge ja kirgliku meeskonnaga nagu seda on Sony Music Entertainment. Nende ettenägelikkus, edumeelne suhtumine voogedastusmaailma ja maailma pariamate artistide kooslus julge lähenemise ja tulevikuvisiooniga tegi selle otsuse minu jaoks väga lihtsaks.”  

Martin Garrix feat. Bebe Rexha ‘In The Name Of Love’ ilmub Sony Music International alt 29. juulil.

PS! Martin Garrixit näeb üsna pea Eestis- 5. augustil Pärnus, Weekend Festival Baltic pealaval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles