Leigo Järvemuusikal saab kuulata klassikat parimatelt esitajatelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leigo Järvemuusikal saab kuulata klassikat parimatelt esitajatelt
Leigo Järvemuusikal saab kuulata klassikat parimatelt esitajatelt Foto: Promopilt

Leigo Järvemuusika festival on sel aastal 5. ja 6. augustil Otepää külje all Lutike külas. Üles astuvad parimad koosseisud ja maailmatasemel solistid: Estonian Voices, Järvi Instrumentalists, Estonian Cello Ensemble, Kremarata Baltica, Miina Järvi, Mari Poll, Elina Shimkus, Koit Soasepp, Helen Lepalaan jt.

Foto: Promopilt

Kui on sel suvel soov leida võimalus kuulata kõige kaunimalt kõlavat klassikalist muusikat kaunis looduslikus keskkonnas, siis on just Leigo Järvemuusika see, kuhu tulla. 5. ja 6. augustil Otepää külje all Lutike külas toimuval festivalil esitavad parimad  interpreedid nii vana kui moodsat klassikat Mozartist Pärdini.

Spetsiaalselt Leigo Järvemuusikaks kokku kutsutud Leigo Festivaliorkestrit dirigeerib maailmas üks tunnustatumaid eesti dirigente Risto Joost.

Leigo Järvemuusikalt saadud pika järelmaitsega jõuline emotsioon on midagi kaugelt rohkemat kui tavaline piknik grüünes grillvorstide ja roosa veiniga, teisalt on see võimalus pääseda kontserdimaja krabisevast õhkkonnast keskkonda, kus looduse värvid, valgused ja helid võnguvad ajatule muusikale kaasa.

Foto: Promopilt

Mõlema kontserdipäeva lõpetab Leigole omane tule ja valguse vaatemäng.

Leigole viivad nii Tartust kui Tallinnast bussid.

Piletid müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles