Video! Sotsiaalmeedia abil leiti rendifirmale tagastamata jäänud auto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autorent
Autorent Foto: SCANPIX

Kujutage ette, et teie firma tegeleb autode rentimisega ja teie poole pöördub naine, kel on vaja autot vaid kaheks tunniks, et lastele asju maale viia. Siis aga soovib ta järsku autot hommikuni ning seejärel kaob koos autoga.

Neljapäeval vastu reedet läks Tallinnas kaduma 22 000 eurot maksev Volvo maastur. Omanik rentis auto Autolevi veebilehekülje kaudu naisterahvale, kes autot aga enam tagasi ei toonudki. 

Auto omanik Tauri Tiik: Auto rentis naine, kes esitles end Helerina ja tuli sooviga rentida kaheks tunniks autot, et viia hädavajalikke asju oma lapsele maale, mis asub 50 km kaugusel. 

Kahe tunni pärast sai auto omanik Helerilt SMSi, et soobib auto tagasi tuua mitte õhtul, aga hooipis järgmise päeva hommikul. Hommikul polnud aga rentijast kippu ega kõppu ning omanik läks politseisse auto ärandamise kohta avaldust tegema. 

Tauri Tiik: Samal ajal hakkasin ka sõpradega autot taga ajama. Postitasin ärandatud auto pildi sotsiaalmeediasse, mispeale hakkas tulema ohtralt vihjeid ärandatud auto kohta. Selgus, et auto oli Keila külje all ühes talus. 

Vaadake videost väga kummalist lugu, mis möödunud nädalavahetusel noorte meestega Tallinnas juhtus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles