Pildid: pettunud Susan Sarandon USA demokraatide kongressil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Menunäitleja Susan Sarandon on oma poliitilistelt vaadetelt demokraat ja staari sõnul oli talle suureks löögiks kui USA presidendikandidaadina end üles seadnud Bernie Sanders ei saanud Demokraatliku partei ametlikuks presidendikandidaadiks, vaid see läks eksvälisministrile Hillary Clintonile.

Susan Sarandonit ajas eriti vihaseks Demokraatliku partei sisene «musta pesu pesemine», millega takistati Sandersi saamist lõplikuks kandidaadiks. Selle paljastasid internetti lekkinud umbes 19 000 e-kirja, edastab independent.co.uk.

«See on lihtsalt vastik. Tuleb endalt küsida, et mis tegelikult toimub ja mida tuleb ohvriks tuua,» teatas näitlejanna sõltumatutele internetiuudistele The Young Turks.

69-aastane Sarandon osales eile Philadelphias toimuval demokraatide kongressil, kus telekaamerad näitasid, et staar oli üsna vihane ja ärritunud.

Mitmed reporterid uurisid näitlejalt, kuidas ta end tunneb ja ta vastas, et viletsalt, sest ta andis kogu oma toetuse Bernie Sandersile, kuid ta ei toeta Hillary Clintonit.

Bernie Sanders kutsus oma pooldajaid nüüd toetama Hillary Clintonit, kuid suur osa ei soovi seda teha just lekkinud e-kirjade tõttu, mis näitasid, et parteisiseselt on alati eelistatud Clintonit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles