Beyond Beyond avaldas esimese koos kirjutatud laulu “Little love”

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poistebänd Beyond Beyond
Poistebänd Beyond Beyond Foto: Promopilt

Alles hiljuti Eesti muusikamaastikuga liitunud poistebänd Beyond Beyond üllatas eelmisel nädalal enda fänne uue looga “Little love”, mis on kooskirjutatutest esimene. 

Kõik neli poissi aitasid kaasa nii sõnade kui viisi loomisele, mistõttu on laulu tähendus iga liikme jaoks erinev. Kuulajad saavad ise otsustada, kuidas nad antud lugu tõlgendavad.

Publikule esitleti akustlist live versiooni “Little Love”-st, mida saate kuulata siin!

Kõigil kuulanutel on võimalik video kommentaarides teada anda, mida nad loost arvavad ja kas poisid peaksid “Little Love”-i ka ametlikult singlina välja andma.

BEYOND BEYONDi saab näha ja kuulda juba 30.juulil toimuval Valge Rannafestil, kus lavale astutakse koos live-bändiga. Esitlusele tulevad nii poiste enda lood kui ka coverid tuntud lugudest. Lisaks esmaesitletakse bändi täiesti värskeid palasid.

Facebooki event SIIN!

Ettevalmistusi poiste esimeseks suureks kontserdiks saab jälgida Beyond Beyondi Snapchatis (kasutajanimi: beyondxbeyond).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles