Artjom Savitski oskab üllatada! Kuula!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski uus tulemine
Artjom Savitski uus tulemine Foto: MediaMarketing

Täna jõuab muusikasõprade ette andeka muusiku Artjom Savitski uus singel «Xklusiivne». 

Foto: MediaMarketing

Lugu räägib mehest, kes märkab ilusat neidu ja hakkab ette kujutama, et sellest tüdrukust saab tema kallim. Mõne aja pärast aga tuleb neiu ise tema juurde ja hakkab vestlema.

«Elus ongi tihtipeale olukordi, kus näed midagi ja hakkad unistama, aga see tuleb ise sulle kätte — need on elu toredad hetked!» räägib Artjom loo sõnumist. Muusik tunnistab, et ka tema kohtumine praeguse kaaslanna Annaga oli sarnane, justkui tähtede seisust tekkinud — ta pidi kohtuma sõbrannaga, aga tollel oli kaasas keegi, kellest on nüüd saanud Artjomi kallim.

Foto: MediaMarketing

Artjom ütleb, et loo saund on täiesti muutunud ja tavapärasest erinev, eestikeelsete sõnadega lugu kõlab tänapäevaselt ja modernselt.

Ta tegi enda jaoks analüüsi raadiotes kõlavatest lugudest, saamaks sotti sellest, kuidas nad helide poolest kuulajate peal töötavad, et selle baasilt uus laul valemipõhiselt kokku panna.

«Loo käik hakkas peas kumisema, panin selle kirja, leidsin õige vaibiga saundi ja hakkasin selle peale ehitama,» seletab ta. Artjom kaasas loo tegemisse ka sõbra, kelleks on Carl-Philip Madis, kes on elektroonilises muusikas tugev, too kuulas demot, asi hakkas meeldima ja lõpetati juba koos.

Foto: MediaMarketing

Kogu loomisprotsess kulges aasta jagu, sest sinna jäid sisse ka magistrikraadi kaitsmine ülikoolis ning koostöös teistega peab arvestama ka seda, et ajad alati ei klapi.

Edasi aga liiguvad muusiku mõtted uue plaadi suunas, materjali selleks koguneb pidevalt juurde. Praegu aga esineb Artjom suviselt kontserditel, pulmades ja mujalgi ning on avatud igasugustele toredatele pakkumistele.

KUULA LAULU! 

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles