«Pokémon Go» mängimine viis kurjategija politseijaoskonda, kus ta arreteeriti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pokémon Go»
«Pokémon Go» Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Michiganis sattus uut menumängu «Pokémon Go´d» mänginud tagaotsitav kurjategija politseijaoskonda, kus ta kinni peeti.

William Wilcox leidis end järsku Milfordi politseijaoskonnast, kuigi mängus oli selleks kohaks märgitud «spordisaal», edastab The Independent.

Politseile oli teada, et Wilcox on tagaotsitav ja selle tõttu tunti ta kohe ära. Milfordi politseinike sõnul ei olnud neil ammu nii kerget arreteerimist olnud.

«Mõnikord on kurjategijad rumalad ja teevad meie töö väga lihtsaks. Talle esitati süüdistus sissemurdmise eest, kuid ta ei tulnud kohtusse, mille tõttu ta tagaotsitavaks kuulutati, » teatas politseijuht Tom Lindberg.

Kui võtta arvesse fakti, et Milfordis on ainult 6500 elanikku, siis oli politseil «Pokémon Go» mängijat lihtne ära tunda.

Lindbergi sõnul ei häirinud kinni peetud meest ta tabamine, pigem see, et tal jäi mäng pooleli.

«Ta vist ei mõelnud, et kõnnib politseijaoskonda sisse. Tavaliselt on selle mängu tegelased väljapool hooneid,» lisas politsei esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles