Ufokütid: California lahes võib olla Atlantise-stiilis linn

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ufokütid viitasid Google Maps kaardirakendusele, mille kohaselt olevat California lahes näha suurt veealust struktuuri, mis võib olla legendaarse Atlantise-stiilis linn.

Enamik inimesi peab kaartidel nähtavat loodusmoodustisteks, kuid on ka neid, kelle arvates on tegemist tulnukate veealuse baasiga, edastab news.com.au.

Maailma kuulsaima ufolehekülje UFO Sightings Daily ja selle toimetaja Scott Waringi teatel meenutab objekt oma struktuurilt baasi.

«Tegemist on suure baasiga, seega ei saa imeks panna, et Mehhiko aladel nähakse sageli kummalisi lendavaid objekte. Peaaegu 100 protsendilise kindlusega saan väita, et see veealune struktuur on maaväliste olendite loodud,» teaas Waring.

Ta lisas, et kuna juba 2014. aastal märgatud objekt asub rannikule lähedal, siis on seda lihtne uurida.

«Võimalik, et selle vastu hakkavad lõpuks huvi tundma kanalid Discovery ja History või siis National Geographic ning leiavad uuringuteks vastavad ressursid,» nentis ufoloog.

Waring teatas mõni aeg tagasi, et Mehhiko rannikuvetes on püramiid, mis samuti võib olla mõne tundmatu maavälise tsivilisatsiooni baas Maal.

«Isegi kui see ei ole baas või lennumasin, on see struktuur oma kujult erakordne,» lisas ameeriklane.

Ufoloogide arvates üritavad nii USA valitsus kui teiste riikide valitsused varjata, et Maal on tulnukate baase ja meie seas on kehamuutjatest tulnukaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles