Poissmeeste õhtu eestlaste moodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnestunud pulma oluliseks eelduseks on ka üks meeldejääv poissmeeste pidu, mida tähistatakse kui peigmehe viimast õhtut vaba ning vallalisena.
Õnnestunud pulma oluliseks eelduseks on ka üks meeldejääv poissmeeste pidu, mida tähistatakse kui peigmehe viimast õhtut vaba ning vallalisena. Foto: feeling24ee

Tallinna mehe Taavi sõbrad korraldasid peagi abieluranda sõudvale mehele poissmeeste õhtul sellise kräu, millest räägitakse kindlasti veel mitu põlve.

Pöörane poissmeeste pidu algas juba lennukis, millega mees puhkusereisilt kodumaale naasis. Lennujaama tualetis ootas Taavit rokilegend Elvis Presley kostüüm, mis tuli enne tollipunkti läbimist selga tõmmata. 

Ja siis ta saabus! Elvis ehk Taavi Rajur võeti vastu oma sõprade poolt ning poissmeeste õhtu hakkas vaikselt tuure üles võtma. 

Alustuseks, kohe seal samas lennujaamas, pidi Elvis tegema ka pisikese etteaste ja nagu staarile kohane, nii oli ka Elvisele lennujaama vastu tellitud uhke limusiin. Saatjateks kenad daamid, sõideti restorani, et keha kinnitada ja lauluhääl õhtuseks kontserdiks üles äratada. 

Lauluõpetaja rollis astus üles hiljuti iseenda pulmareisilt Austraaliast naasnud Indrek Raadik aka Summer. Hittpalaks kujunes Tätte «Tuulevaiksel ööl», mille harjutamine pani  õhtu kangelasel higi voolama.

Seejärel suunduti Erik Riikoja fotostuudiosse, kuhu oli poissmeeste õhtu projektijuht Urmas Türk organiseerinud erootilise kalendri fotosessiooni. Kohal oli loomulikult ka poolpaljas kaunitar. Kuumaks köetud stuudios viskas seepeale särgi seljast isegi Summer.

«Seda kaunist kalendrit saab Taavi tulevikus nautida koos tulevase naise Mariga  oma magamistoa seinal,» lubas Urmas Türk.

Vaata lustlikku videolõiku ühest korralikust Eesti poissmeeste peost!

Milline on olnud Sinu kõige rajum poissmeeste õhtu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles