Selena Gomez tunneb, et vajab oma ellu muutust:«Ma ei ole oma muusikaga ühenduses!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez arriving at the 58th Annual Grammy Awards held at Staples Center, Los Angeles
Selena Gomez arriving at the 58th Annual Grammy Awards held at Staples Center, Los Angeles Foto: Tammie Arroyo/AFF/PA Images

Selena Gomez, kes andis reedel, oma sünnipäeval, Jakartas, Indoneesias kontserdi, pöördus peale esinemist Instagram'i ning ütles, et ta ei ole kunagi varem tundnud oma muusikaga vähem ühendust kui tollel õhtul.

Selena postitas Instagram'i screenshot'i telefonist, kus ta oli parasjagu oma mõtteid ja tundeid sõnumisse toksimas.

«Täna õhtul tundsin ennast täiesti mitte autentse ning mitte ausana nii oma muusika kui iseenda suhtes. Ma pole tegelikult kunagi tundund, et materjalid, millega töötan või minu garderoob ja videod mind ennast kuidagi määratleks. Ma tegutsen hetkeemotsioonide ajel ning kardan asju, mis pole juhtunud. Ma olen loid ja rahul, ma ei küsi endalt, kas see ongi see, kus ma olla tahan kogu südamest. Ma olen alati rääkinud tõtt. Oma sõnast kinni pidanud ning näidanud, kes ma olen, kuid ma pean mingi osa oma elust, nii loomingulise kui isikliku, ümber mõtlema.»

Lõppu lisas lauljanna veel, et ta pidi selle endast välja saama.

Edu Selenale selguse toomisel oma ellu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles