Toeta oma häälega Eesti parimat ja magusamat õpilasfirmat Spoony!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spoony produces sweets - mainly chocolate but also honey - on a wooden spoon which can be melted in hot milk, coffee, tea or water to make a hot beverage.
Spoony produces sweets - mainly chocolate but also honey - on a wooden spoon which can be melted in hot milk, coffee, tea or water to make a hot beverage. Foto: Spoony

Õpilasfirma Spoony, mis võitis sel kevadel Eesti parima õpilasfirma 2016 tiitli, lendab esmaspäeval. 25. juulil Šveitsi Euroopa parima õpilasfirma võistlusele Eestit esindama. 

Selle võistluse raames toimub ka sotsiaalmeediakonkurss, kus Facebookis enim like saanud pilt võidab. Hetkel lahutab Eesti võistkonda võidust vaid paarsada like’i.

Hääletus on avatud 26. juulini, Euroopa võistlus kestab 25-27. juuli.

Lingid Spoony piltidele, millele like kogutakse on SIIN ja SIIN

Foto: Spoony

Lühidalt Spoonyst:

Õpilasfirma Spoony on Eesti parim õpilasfirma 2016. Spoony on šokolaadikuubik puidust lusikal, mida kuumas piimas lahustades saab maitsva šokolaadijoogi. Lusikaid on seitsmes eri maitses ning  müügil 24 müügipunkis üle Eesti, tuntuimad ehk Muusa ja Krunnipea Butiik Tallinnas, Kingipesa Pärnus ning Taluturu kohvik Pärnus ja Tartus. Sotsiaalmeedia lingid:

Facebook: https://www.facebook.com/OFSpoony/

Instagram: https://www.instagram.com/spoony_me/ 

e-mail: info@spoony.ee

Spoony tiim on teile väga, väga tänulikud, kui ka Sina saaksid neid oma häälega aidata!

Edu Spoonyle ka Elu24 meeskonna poolt!

Foto: Spoony
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles