Galerii! Joogafestival avati ühisnaeruga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haapsalu Piiskopilinnus on täitunud suure hulga inimestega, kes soovivad oma ellu elurõõmu, hingerahu ja kehale tervist.

Tänase Joogafestivali avas peakorraldaja Merit Raju, kes palus kõigil silmad sulgeda ja mõelda, mis on see, mida iga inimene festivalile otsima tuli. Pärast seda kutsus peakorraldaja lavale korraldustiimi ning meeskond soovis kõigile külalistele nende väljamõeldud soovide täitumist.

Edasi võttis rahvahulga üle peaesineja Ananda Das, kes esimese stiilina tutvustas naerujoogat. Naerujooga nägi välja selline, et inimesed pidid esiteks kätlema, silma vaatama ja siis südamest naerma. Siis tuli kratsida pead, vaadata järjest inimestele silma ja naerda. Siis jälle rind puhevile, samamoodi silmavaade ja taas südamest naermine. Järgmisteks ühisteks läbielamisteks oli kuri nägu, rumal nägu ja nügimine koos järgneva naeruga.

Kogu linnusehoovi vallutas lõbus nakkav naerulagin, mille lõpetas suurem kallistamine. Sellist ühisnaermist pole tõenäoliselt Eestimaa pinnal kunagi varem nähtud! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles