Pildid: Briti kuningakoda avaldas täna kolmeseks saavast prints George'ist uued fotod

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti kuningakoda avaldas Twitteris täna kolmeaastaseks saavast prints George'ist uued fotod, mis tehti Norfolkis Amner Hallis, mis on pere üks suvekodusid.

Piltidel on näha printsi kiikumas, jooksmas ja koertega mängimas.

Prints Williami ja ta naise, hertsoginna Catherine'i esimesest lapset tegi pildid tuntud fotograaf Matt Porteous.

Troonipärimisjärjekorras kolmandal kohal oleva prints George'i sünnipäev toimub pereringis. Nii Briti kuningliku pere liikmetele kui teistele on jäänud silma printsi vitaalsus ja rõõmsameelsus.

Sünnipäeval osalevad lisaks vanematele ka õde, printsess Charlotte, vanaema Carole Middleton, lapsehoidja Maria Teresa Borrallo ja vanavanaisa Edinburghi hertsog. Kuninganna Elizabeth II kohal ei ole, kuna tal on esindusülesandeid.

Printsi sünnipäevale on kutsutud samuti paar lasteaiasõpra Westcare Montessori lasteaiast. Briti seaduste kohaselt saavad kõik 3–4-aastased lapsed aastas 570 tundi tasuta lasteaiaharidust, mis nädalas ulatub kuni 15 tunnini.

Prints George Alexander Louis sündis 22. juulil 2013 Londonis St. Mary haigla sünnitusosakonnas. Ta esimene avalik esinemine oli üks päev hiljem haigla trepil, kus ta oli ema süles ja isa seisis kõrval.

Kui prints Georgist saab kunagi Briti valitseja, siis ta on alates William Vallutajast 43. monarh. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles