Reket kinnitab: jah, me oleme Robertaga paar!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reket
Reket Foto: snapchat

Mõni päev tagasi hakati meediaportaalides sahistama, et räppar Tom Olaf Urb, artistinimega Reket, ning maailmakuulus Eesti moedisainer Roberta Einer võivad olla paar. Reket kinnitab nüüd ka Õhtulehele, et see vastab tõele.

Foto: Instagram/ Snapchat

Pikemalt Reket suhteteemal peatuda ei soovi, kuid siiski on teada, et noored on ühist elu jaganud juba lausa aasta jagu. Koos käidi ka üle-eelmisel nädalvahetusel peetud Surfilaagris. 

Foto: Erlend Štaub

Naistelehes ilmus hiljuti Tom Olafiga ka intervjuu, kus mehelt päriti, kes on tema elus kõige tähtsam naine. Tom Olaf vastas diplomaatiliselt, et tähtsaid naisi on ta elus palju.

«Kogu mu naispere okupeerib minu elus tähtsat kohta. Minu ema, minu õde, minu õetütar ja minu parim sõber ning kaaslane elus. Mul on väga lahedad õelapsed. Seepärast olen ma isegi perekonna peale mõelnud ja see mõte meeldib mulle.»

Foto: Erlend Štaub

Kuus aastat tagasi oli Reket paar lauljatar Anna Põldveega ja aasta algul pandi meest paari ka muusikamänedžer Sandra Sersantiga, kellega koos ta Raadio 2 aastahiti jagamise pidu väisas. Sandra jäi siis vastustes miskipärast salapäraseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles