Fotod! Eestit külastab suurem mootorratturite seltskond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul sõitsid Paldiski sadamas Eestimaa pinnale 46 mootoratturit Brüsselist, kes teevad tiiru ümber Läänemere.

Foto: Arno Mikkor

DFDS laevaga Liverpool Seaways Rootsist, Kapellskärist Eestisse jõudnud Club Moto 80 mootoratturid plaanivad Eestile ringi peale teha ning liikuda edasi Läti ja Leedu suunas.

Club Moto 80 reis algas Belgias, seejärel liiguti läbi Hollandi Saksamaale, sealt edasi Taani ja Rootsi ning täna hommikul jõuti Eestisse. «Sisuliselt teeme oma seekordse reisiga tiiru ümber Läänemere,» sõnas Club Moto 80 president Luc Paquier.

Foto: Arno Mikkor

Mootoratturite esindaja Luc Paquieri sõnul on nad Eestis esmakordselt.

«Meie klubi reisib regulaarselt ja oleme käinud erinevates maailma riikides. Eestis plaanime tutvuda Tallinna, Narva,Tartu ja veel mõne linnaga, aga sõita kindlasti näiteks ka Peipsi äärde,» rääkis klubi president reisiplaanidest.

Foto: Arno Mikkor

Motoratturid jäävad Eestisse neljaks päevaks ning liiguvad seejärel edasi Läti poole. Tagasi sõidetakse Klapiedast DFDS laevaga Kieli.

Foto: Arno Mikkor

Club Moto 80 teeb igal aastal ka Loch Ness tuuri Šotimaal Newcastles.

«Reisime ka siis alati DFDS laevadega, mille kvaliteedi ja hea reisiteeninduse osas on meil korduvalt häid kogemusi olnud. Seetõttu tulime ka Eestisse DFDS laeval,» rääkis Luc Paquier.

DFDS Group on Põhjamaade suurim meretranspordi- ja logistikaettevõte, mis opereerib 55 laevaga 25 liinil nii Lääne- kui ka Põhjamerel. DFDS teenindab ka Paldiski-Kapellskäri liini parvlaevaga Liverpool Seaways, mis teeb 6 väljumist nädalas mõlemal suunal. Laevaettevõtte DFDS Eesti tütarfirma kuulub DFDS kontserni. DFDS tähistab tänavu oma 150. juubelit.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles