Ühe vana on teise uus! Hendrik Agur semmib Henrik Normanni vana pruudiga (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalsaatesse saabujad. Henrik Normann ja tema kallim Monika Sepp
Saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalsaatesse saabujad. Henrik Normann ja tema kallim Monika Sepp Foto: Viktor Burkivski

Dirigent Anu Taliga lahku läinud koolidirektor Hendrik Agur on oma elu nüüd sisse seadmas meditsiinitöötaja Monika Sepaga, kes on meelelahutaja Henrik Normanni endine elukaaslane ja lapse ema, kirjutab Kroonika

Foto: Viktor Burkivski

Möödunud nädalal saime teada, et 2014. aasta sügisel abiellunud Anu Tali (44) ja Hendrik Agur (50) on lahus. Õllesummeril jäi Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Agur fotograafi kaamerasilma ette juba uue blondipäise naisega, Henrik Normanni eksi Monika Sepaga (29). 

«Abielu küll kehtib praegu, nii palju kui üldse asjad Hendrik Aguri puhul kehtivad,» ütles Anu Tali eelmisel nädalal mitmetähenduslikult. «Minu kogemustest ei õpi Eesti rahvas midagi. Kui mul oli rumalust Hendrik Aguriga abielluda, siis on mul julgust seda ka tunnistada, et oleme lahus.»

Koolipapa Hendrik Agur põletavat temat kommenteerima ei tõtta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles