Verinoor Nicole-Mari Gorlats esindas Eestit Californias „Talentide Olümpiaadil“

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole-Marie Gorlach
Nicole-Marie Gorlach Foto: Erakogu

07-17.juulil toimus California osariigis Long Beachil rahvusvaheline konkurss Official World Championship of Performing Arts (WCOPA), kus lauljad, muusikud, tantsijad, näitlejad ja modellid kogu maailmast konkureerisid 75 kohtuniku ees. Seda konkurssi nimetatakse ka algajate kunstiinimeste Talentide Olümpiaadiks, kus sellel aastal esindas Eestit Nicole-Mari Gorlats.

Umbes tuhat 5-30 aastast osalejat 30 riigist võistlesid erinevates kategooriates nagu vokaal, koreograafia, instrumentaalmuusika, etenduskunst, modellindus.

Nicole-Mari osales 11-12 aastaste vanusegrupis vokaali kategoorias, mis omakorda jagunes jazz, pop, rock ja Broadway alagruppideks. Nicole-Maril oli seal hea võimalus näha, kuidas ühte või teist esitust hindavad kogenud žüriiliikmed ning kuulata vastava ala pedagoogide kommentaare. Iga esinemine kestis umbes 1 minut, mis on küllalt lühike aeg, mille jooksul näidata, mis puust sa tehtud oled.

Nicole-Mari esinemine oli edukas, ta suutis ennast laulda poolfinaali, kus sai pop laulude alagrupis proksmedali ja hõbemedali rock laulude alagrupis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles