Moebränd CUBE ja Loft Showroom Narva-Jõesuus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 16.juulil kogunes Narva-Jõesuus Noorus Spa hotellis suur hulk moodsaid ja moeteadlikke kogu Eestist üritusele «CUBE & Loft Showroom Fashion Show».

Eesti oma bränd CUBE, disainer Svetlana Agureeva ja stilist Anatoli Ein, koos butiigiga Loft Showroom esitlesid publikule suvist, eredates toonides kollektsiooni.

CUBE rõivastes domineerivad jätkuvalt geomeetrilised kujundid, pildid, selged jooned ja minimalism. Särav ja rikkalik värvide palett julgustab lahjendama halli argipäeva: kollane, punane, sinine, roheline ja valge, ning alati aktuaalne must. Osa tooteid on kaunistatud brändi logo tikandiga. Mõnusat täiendust CUBE rõivastele lisasid LOFT Showroom aksessuuarid nagu jalatsid, kotid ja nahktagid.

Loft Showroom stilist ja juhataja Julia Dmitrieva märkis, et sellised moeõhtud on väga populaarsed publiku seas ja kindlasti jätkatakse sarnaste üritustega uuel hooajal.

Muusikalist meeleolu aitas luua pealinna DJ Alex Rostov, õhtujuht ja ürituse korraldaja oli telesaate „Moodne Hommik“ saatejuht Anatoli Ein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles