Pärnus valitakse nädalavahetusel suvemodelli!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand
Pärnu rand Foto: SCANPIX

Buduaar toob Eesti säravaimaid naised 23. juulil Pärnusse, kus toimub suure modellikonkursi "Buduaar Summer Model 2016" finaal. Võistlustulle astuvad 10 Eesti kõige säravamat, kaunimat ja julgemat naist.

Päevane tuleproov toimub klubi Sunseti terassil ja Aperoli Spritz telgis, kus finaalvõistluse voorud algavad kell 14.00.

Rannaalal toimub kolm võistlusvooru, millest esimene on tantsuvoor, teine fotomodelli voor ja kolmandas voorus on vaja näidata enda soravat jutustamisoskust. 

Võistlus jätkub kell 23.00 ööklubis Sunset.

Finalistidel on õhtusel võistlusvoorul catwalk õhtukleitides ja tunnike peale südaööd saavad parimatest parimad kroonitud. Sealhulgas ka publiku lemmik!

Oma lemmiku poolt saab hääletada nii päeval rannas kui ka ööklubis, lisades hääletuskasti sedeli oma lemmikfinalisti numbriga. Kõikide hääletanute vahel loosime välja Aperol eriauhinna.

Võistluspäeva juhib Ikevald Rannap ning pidu jätkub vägeva Sunset sünnipäevapeoga hommikutundideni.

Kanuitaridega saad tutvuda siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles