Pariisis jäetakse Nice´i rünnaku järgselt ära mitmeid suvesündmusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi plaaž
Pariisi plaaž Foto: SCANPIX

Pariisi politsei teatel jäetakse Nice´i rünnaku järgselt ära mitmeid suvesündmusi, kuna neil ei suudeta piisaval tasemel turvalisust tagada.

Nende seas on näiteks Pariisi igasuvine Parc de la Villette`i vabaõhukino ja 7. augusti Champs-Elysées` autovaba päev, edastab The Local.

Twitteris edastati vabaõhukino kohta järgmine sõnum: «Sur décision de la préfecture, le Cinéma en Plein Air est annulé jusqu'à nouvel ordre» (Kuni uue korralduseni suleti politsei otsusel vabaõhukino).

Muudatus puudutab ka Quai 54 korvpalliturniiri, mille külaliseks pidi olema ameeriklasest korvpallilegend Kobe Bryant. Place de Concorde`il toimuma pidanud vabaõhu spordiüritus jäetakse ära. 

Pariisi kuulsat igasuvist Seine`i äärset plaaži siiski ei suleta, vaid seal karmistati turvameetmeid.

Politsei teatel võidakse Prantsusmaa pealinnas veel sündmusi ära jätta, kui ilmneb, et ei ole võimalik osalejate julgeolekut tagada.

14. juulil Bastille`päeval sõitis 31-aastane Tuneesia päritolu Mohamed Lahouaiej Bouhlel Nice`i kuulsal rannapromenaadi kaks kilomeetrit veoautoga, tappes seal jalutanute seas 84 inimest, lisaks sai ligi 300 inimest vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles