Jarek Kasar ehk Chalice annab Pärnus harukordse räpikontserti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarek Kasar aka Chalice
Jarek Kasar aka Chalice Foto: elu24.ee

Reedel, 22. juulil astub Jarek Kasar ehk Chalice üles Pärnus Kultuuriklubis Tempel, et pidada maha üha harvemini tema repertuaarist kostuv räpikontsert.

Jarek Kasarit näeb viimastel aastatel üha sagedamini klaveri taga ballaade laulmas, kuid klubis Tempel on võimalus meenutada tema räpiloomingut albumitelt «Ühendatud Inimesed», «SüsteemSüsteem», «Taevas ja Perse», «Supervõimed», «Lärmakas naabrimees» ja «Liiga palju viiuleid».

Muusikukarjääri alustas Chalice räpparina, kuid tema muusikalised katsetused segavad elektrooniliste ja sageli eklektiliste kompositsioonidena musitseerimistraditsioone üle maailma, alates Aafrika päritolu rahvamuusikast kuni tänapäevase elektroni.

Kultuuriklubi Tempel asub Pärnus aadressil Akadeemia 7, sissepääsuga tagahoovist mööda treppe kolmandale korrusele. Uksed avatakse kell 23.

Ürituse Facebooki event SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles