Avoid Dave annab uue albumi välja eksklusiivselt Hooandjatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoid Dave
Avoid Dave Foto: Erakogu

Ansambel Avoid Dave teeb hetkel tööd oma teise kauamängiva kallal ning on otsustanud selle esialgu välja anda eksklusiivselt vaid bändi Hooandja keskkonnas toetanud inimestele. Album «Up Against the Glass» saab valmis septembris.

Avoid Dave on neljaliikmeline Eesti hübriid-elektrooniline ansambel. Teekond algas Dave'i (ehk Taavi Paometsa) tohutust armastusest ja usust muusika vastu. Tema loome on endaga kaasa haaranud järk­järgult ühtselt mõtlevaid inimesi, kes oma nõu ja jõuga on muusika arengusse panustanud. Kolme aasta jooksul on Avoid Dave välja andnud ühe EP ning ühe täispika albumi «Insert Title», mis võitis Eesti Muusikaauhindade jagamisel parima elektroonilise albumi auhinna.

Hetkel töötab bänd koosseisus Taavi Paomets (vokaal, kitarr, klahvid), Kristel Aaslaid (vokaal, klahvid), Martin Petermann (trummid) ja Joonas Mattias Sarapuu (klahvid) ühiselt järgmise kauamängiva kallal. Avoid Dave annab albumi «Up Against the Glass» välja septembris ja seda eksklusiivselt vaid neile, kes plaadi sündi Hooandja keskkonnas toetavad.

«Esimesel septembril läheb meie Hooandja projekt kinni ning pärast seda album poodidesse müügile ei lähe ja raadiotesse ei jõua. Planeerime küll singlite kaupa uut muusikat avalikustada, kuid täispika albumi saavad septembris endale vaid Hooandjad,» selgitab bändi juhtfiguur Taavi Paomets. «Plaat tuleb täies mahus välja tükk aega hiljem, siis kui mina ise juba teisel pool maakera olen.» Nimelt sõidab Taavi pikemaks ajaks välismaale ning vahemikus oktoober 2016 kuni oktoober 2017 Avoid Dave ühtegi kontserti ei anna.

Eksklusiivne võimalus endale Avoid Dave’i teine album tellida on SIIN!
Ülevaate teisele plaadile jõudvatest lugudest saad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles