Uus kuum paar? Reket ja Roberta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reketi kallim on maailmakuulus eestlannast moedisainer Roberta Einer
Reketi kallim on maailmakuulus eestlannast moedisainer Roberta Einer Foto: Instagram/ Snapchat

Tom Olaf Urb artistinimega Reket ja maailmakuulus eestlannast moedisainer on uus kuum paar, nii sahistatakse kuluaarides. Tõepoolest, Robertat võib näha Reketi videodes ning kuna mõlemad on ka aktiivsed Snapchati kasutajad, siis võib terav silm sealgi märgata üsna üheseid vihjeid, mis viitavad paari soojale läbisaamisele. Kas armunud või lihtsalt sõbrad, eks seda näitab aeg. 

Foto: Erlend Štaub

Moemaailmas lööb laineid noor Eesti moekunstnik Roberta Einer, kelle loodud riideid on kandnud nii Lady Gaga kui ka Rihanna.

«Ma arvan, et hästi palju on õnnes kinni, ma ei ole kunagi kellelegi asju saatnud ja pigem stilistid ja artistid tulevad minu juurde,» rääkis Einer kevadel Ringvaates. 

Foto: SCANPIX

Esimene kuulsus, kes Eineri loomingut kandis, oli Lady Gaga. Noore moelooja sõnul on oluline valida neid, kes tema loomingut kanda saavad. «Ma arvan, et on väga tähtis valida imidžit ja oma klienti, mitte igale poole suruda. Pigem selles ongi eksklusiivsus ja tarkus sees ja siis tahetaksegi su asju rohkem. Kõik ei saa,» rõhutas ta.

Kokku on Einer moemaastikul tegutsenud pärast kooli lõpetamist alla aasta. «Ma oskan seda ainult õnne peale veeretada. Ajastus on teine asi, mis on tähtis. Minimalismitrendiga, mis aasta aega tagasi hästi tugevalt moemaailmas oli, siis sellisel hetkel maksimalismiga, värvide ja tekstuuridega peale lennata, siis paljudele ei meeldi, aga neile, kellele meeldib, meeldib väga,» selgitas Einer.

Foto: blogspot.com

Lisaks sellele, et Eineri loomingut on kandnud maailmakuulsad staarid, murdis noor moelooja oma loominguga ajakirja Vogue veergudele.

Naine lisas, et ülirikkaks ta end veel nimetada ei saa, sest kõik sissetulekud lähevad tagasi ärisse. «Võib-olla paberil rikas, aga mitte muudmoodi veel.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles