Peosari MustMesi toimub esimest korda Viljandis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Marianne Ubaleht

Ilusa muusika peosari MustMesi pakib ennast 29. juulil lahti Viljandi Ugala BlackBoxis. Muusikat mängivad Heidy Purga, Sander Mölder, Peeter Ehala, DJ Critikal aka BertOnBeats, Tarrvi Laamann ja Ringo Ringvee. Live kontserdi annab NOËP.

Soul, funk, african beats ja reggaemuusika pidu MustMesi toimub esmakordselt sellel suvel Viljandis, Ugala teatri BlacBoxis. Õuealale veeretab end kohale tänavatoit ratastel ehkWagun, kes pakub hõrgutisi Lõuna-Ameerikast inspireeritud menüüga.

Heidy Purga, MustMesi vedaja annab aimu tulevasest peost: „Viljandi Folgi ajal toimunud muusikamängimised on tagasivaadates mu aasta dj settide kõrgmomendid olnud. Inimesed on väga avatud, positiivsed ja muusikaga kaasaminevad ning vabad. Olen Viljandisseminekut alati väga oodanud. Sel korral esineme oma muusikafanaatikutest sõpruskonnaga Viljandi Ugala Teatris. Kohas, mida pärjati alles hiljuti Kultuurikapitali peapreemiaga näitekunsti valdkonnas - nutika ja õdusa UBB eest. Usun, et Ugala BlackBoxsaab olema üks väga erilise atmosfääriga ning väga ebatavaline paik.“

Viljandi vabaduse platsil asuva Soprdihoone eest toimub ka alates 22:00 tasuta transport peopaika ja tagasi. Spetsiaalsed MustMesibussid käivad iga poole tunni tagant.

MustMesi avab uksed Ugala BlackBoxis (Pargi tn 1c) kell 22:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles