Video! Teine päev Camp of Hip-Hop noortelaagris: robot, graffiti ja laserid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Camp of Hip-Hop noortelaagri teisel päeval saabus laagrilistele külla robot, kes õpetas kõikidele noortele robottantsu. Trenn oli nii põnev, et tantsuklassi viimastel minutitel ei tahtnud keegi lõpetada. 

Pärast robottantsu ootas laagrilisi ees graffiti. Värvipurkidelt lendasid korgid, seintele kinnitati kiled ning joonistamine võiski alata. Liipa Talu täitus värvikirevate kunstiteostega – mõni oli joonistanud oma gängi nime, teine laagrit ja kolmas hoopis oma kasvatajaid. Ideid jagus tohutult ning graffiti oli põnev ka neile, kes muidu joonistada ei armasta – pliiatseid ja vildikaid ei anna sellega võrreldagi!

Päeva oodatuim hetk jõudis kätte pärastlõunal, kui oli aeg lasergame’i lahinguteks. Vaja oli kiirust, täpsust ja head taktikat, et tabada vastase baas esimesel võimalusel. Lasergame’i lahingute saatel jõudis teine päev õhtusse ning veel enne öörahu peeti maha lõbus disko!

Pole midagi öelda – Eesti noored oskavad elu nautida! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles