Video: Elu24 õnnitles EVOS Model Estonia võitjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim ja EVOS Model Estonia autasustamine
Anu Saagim ja EVOS Model Estonia autasustamine Foto: Viktor Burkivski

EVOS Model Estonia 2016 võitjad on Kirill ja Kelly. 

Kirilli viib võit auhinna- ja tööreisile Itaaliasse ja Kellyt ootab pea kuu pikkune tööreis Mongooliasse. 

Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti toimus Tallinnas suurejooneline modellivõistluse M&M EVOS Model Estonia 2016 finaalüritus. Võitjateks tulid 19-aastane Anna Butuzkina ja 27-aastane Kirill Rostotskij (pildil).

Eritiitlid said Kelli Kangur (Face of Beauty Estonia 2016)  ja Maire Helene Greitsias (Face of Beauty Finland), kes sõidavad septembrikuus võistlusele Face of Beauty International, mis toimub Mongoolia pealinnas Ulanbataaris.

Žüriisse kuulusid Erica Carminati (zürii esinaine), Veronica Birachi ja Mery Machiese juuksimeistrid Itaaliast ning Marina Mishshenko, EVOS Estonia direktor.

M&M EVOS MODEL ESTONIA võitjapaar sõidab sellel suvel EVOSe uue sügiskollektsiooni fotosessioonile. Fotod ilmuvad prestiižikamates moeajakirjades ja reklaamides Itaalias. Oktoobrikuus 11-12.09.2016 toimub Floretnsias L'Accademia Corrani & Partners moeetendusel uue hooaja soengute kollektsiooni esitlus!

Foto: Viktor Burkivski

Ka Elu24 lugejad said valida oma lemmikud, kelleks osutusid Kirill ja Kelly, kes said ka Elu24 poolt autasuks vahvad suvised piknikukorvid koos kõige vajalikuga toredaks peoks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles