Kirjastajapaar Epp ja Justin Petrone lahutasid abielu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp ja Justin Petrone
Epp ja Justin Petrone Foto: Elmo Riig / Sakala

«Me oleme Justiniga ära lahutanud abielu juba mõnda aega tagasi,» kirjutab tuntud kirjastaja Epp Petrone (42) oma blogipostituses.  

«Me oleme edasi sõbrad. Ma olen näiteks tema uue raamatu toimetaja,» lisab Epp. 

«Aga ma olen baasiliselt üksi. Oma kividega. Ja laste maailmas on hea, seal kaob see üksildus ära. Mõtlen, kui saakski elus olla nii, et oled vaid kividega või vaid lastega. Ja juttudega.»

«Aga ma pean – hetkel – olema funktsioneeriv täiskasvanu. Välja arvutama selle raha, mis ma olen kividesse pannud, ja tegema firmat, ja kirjutama valmis alustatud raamatud.»

«Kui tundub, et kõik pole võimalik,siis tuleb mõelda «enesedstsipliin», või siis «delegeeri». Või siis hoopis «let it all go»? Need on fraasid, mis mu peas tantsivad.»

«Lubasime kord Justiniga (teineteisele ja paarile lähedasele), et hoiame lihtsalt kinni selle uudise, et me pole abielus. Aga täna keset päikeselist maanteed sõites sain ma aru, et see on valetamine. See on üks asi, miks mu sees kraabib. Ma ei taha valetada. Iga kord – juba väga kaua aega – olen ma valinud tõe rääkimise. Mismoodi ma saan teile silma vaadata, kes minu kaudu talle oma suvetervisi saadavad. Mulle aitab.»

«Sõnu on ikka kuidagi vähe. Olen hajevil. Kummaline olemine, raske öelda, kas see on enesekeskne või maailma täiesti laiali killustunud.»

Pikemalt loe Epp Petrone blogipostitusest SIIT!

Miks lahku mindi, Epp Petrone öelda ei soovi. «Ja ärge midagi rohkem küsige. Ma ei vasta,» teatas ta täna hommikul Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles