Piinlik lugu! Melania Trump kopeeris sõna-sõnalt Michelle Obama kõnet

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump
Melania Trump Foto: AP / Scanpix

USA presidendikampaania ralli käigus on juhtunud järjekordne piinlik ja veider lugu – vabariiklaste kandidaadi Donald Trumpi abikaasa Melania pidas eile vabariiklaste kongressil maha kõne, mis tuli paljudele tuttav ette. Sellel on lihtne põhjus: vähemalt kaks lõiku olid sõna-sõnalt maha kirjutatud Michelle Obama kõnest, mille praegune presidendiproua pidas maha kuus aastat tagasi.

«Selleks, et elus midagi saavutada, tuleb vaeva näha. Sinu sõna peab maksma ning sa pead tegema, mida oled lubanud. Inimesi tuleb kohelda austusega,» oli vaid üks lõik sellest, mis kõnedes kattus.

Inimesed on muidugi hämmeldunud, et selline häbematu lugu juhtuda sai. «Nad on ju määratu rikkad – on neil siis raske palgata korralik kõnekirjutaja?» imestab üks Twitteri-kasutaja.

Humoorikalt märgiti ka: «Uau, Michelle kopeerib kõike, mida Melania ütleb!» Sellest naljast ei saanud muidugi paljud aru ning vahvamad tormasid Trumpi abikaasa kaitsele: «No kuulge, ma isegi olen neid lauseid suisa tänase päeva jooksul kordi ja kordi öelnud, need on nii üldised. See pole veel kopeerimine!»

Võrdle kaht kõnet ise siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles