Linna kõige lõbusam pidu – BAILE-bon jätkas suvist pidutsemist Varblase terrassil ja ööklubis Privé

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Linna kõige lõbusam pidu" – BAILE-bon jätkas suvehooajal pidutsemist korraga välikohvik Varblane terrassil ja ööklubis Privé!

Foto: www.bailebon.ee

Reedel 15.juulil leidis aset linna kõige lõbusam pidu BAILE-bon TERRACE PARTY, mis suvehooaja traditsiooni jätkates toimus jällegi korraga välikohviku Varblane terrassil ja ööklubis Prive. 

Kohale oli  tulnud suur hulk sooja suveõhtu nautijaid, kes said osa ägedast latiinopeost!

Foto: www.bailebon.ee

Terrassil mängisid kuumimat latiinomuusikat diskorid DJ ENRIQUE (Kuuba) ja DJ YAKO (Kuuba), mille saatel toimus ka väike ekspress tantsuõpetus Enrique Fabregas (Kuuba) poolt.  

Foto: www.bailebon.ee

Veel sai nautida maitsvaid grillroogasid, salateid, suupisteid ja kokteile ning popsutada vesipiipu!

Foto: www.bailebon.ee

Alates kella 23.00-st kui avati ööklubi PRIVÉ saal. Seal tõi kogu öö kõige kaasakiskuvamad latiino-, klubi- ja venerütmid rahvani resident DJ Bell ning tõeliselt meeldejääva tantsuõpetuse ekspress show pakkus külalistele professionaalne õpetaja Jorge Hinojosa (Ecuador).

Foto: www.bailebon.ee

Rõõmurohket atmosfääri hoidsid üleval eksootilised mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli ärgipäeva. 

Foto: www.bailebon.ee

Veel rõõmustasid klubi rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja kariibi meeleolu üleval hoidev trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust noormehed! Hulgaliselt silmailu lisasid öösse latiino Go-Go tantsijad.

Vaata hoogsat peogaleriid!

Foto: elu24.ee

Club Privé üks omanikest Helen Mahmastol ja staarfotograaf Indrek Galetin pannkooke küpsetamas. 

Kõik pole nii pilvitu, kui pealtpoolt paistab.

Nimelt võlgneb Eesti Võlausaldajate liidu andmetel eksmiss Helen Mahmastoli ning tema kaasa Kuno Tehva firma võlausaldajatele ligi 37 000 eurot. Mahmastol väidab, et kõik on korras.

Eile pärastlõunal võis Vabaduse väljaku äärses kohvikus Varblane asjatamas näha tegusaid ametnikke. Kohapeal olid ka G4Si turvamehed, kes hoolitsesid selle eest, et midagi minema ei viidaks. "Oleme suletud. Pole aimugi, millal uuesti avatakse," kehitasid nad Õhtulehega vesteldes õlgu.

Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kohvikut ja selle kõrval asuvat ööklubi Privé opereerib Thuleland OÜ, mis kuulub Helen Mahmastolile ja Kuno Tehvale (pildil vasakul). 

Eesti Võlausaldajate liidu koostööpartneri inforegister.ee nn mustas nimekirjas (30 suurimat võlglast) on Thuleland OÜ 27. juuni seisuga teisel kohal. Üheksale võlausaldajale võlgnetakse 36 690 eurot. Märtsis kirjutas Äripäev, et toona oli võlg kaheksa võlausaldaja ees 8501 eurot. Küll aga on vähemasti üks võlg vahepeal likvideeritud – toona oli maksuvõlg maksu-ja tolliameti (MTA) ees ligi 4000 eurot. Eilse seisuga võlga enam pole. Küll aga pole firma alates 2012. aastast esitanud 13 maksudeklaratsiooni.

MTA pressiesindaja Rainer Laurits nendib, et konkreetsete isikute/ettevõtete võimalike menetluste ja nende sisu kohta nad seoses maksusaladuse kaitsmise kohustusega selgitusi anda ei saa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles