Rapuntsel alustas võimsalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapuntsel
Rapuntsel Foto: youtube.com

 

Uus tulija «Rapuntsel» meelitas nädalavahetusel Forum Cinemas kinodesse 22 387 vaatajat.

 

«Rapuntsel» teenis esimesel nädalal Eestis tulu 82 855 €(129 634 krooni). Avanädalal korralikult vaatajaid kinno meelitanud edu põhjuseid võib otsida ka sellest, et film on dubleeritud eesti keelde. Oma hääled tegelastele annavad Nele-Liis Vaiksoo, Bonzo, Silvi Vrait, Sergo Vares, Jaan Pehk ja paljud teised.

«Flynn Rider on tagaotsituim, aga ka võluvaim bandiit terves kuningriigis. Kui ta pärast järjekordset röövi leiab endale peidupaiga keset metsi asuvas salapärases tornis, saab mehest ootamatult pantvang. Sellega saab hakkama Rapuntsel, imeilus ja särtsakas piiga, kelle võluväge sisaldavad kuldsed juuksed on 20 meetri pikkused ning kes pole kunagi sellest tornist välja pääsenud. Flynni iseäralik vangistaja sõlmib mehega kokkuleppe ja see pealtnäha kokkusobimatu paar asub seiklusrikkale teekonnale, millel neid saadavad jäljekütist hobune Maximus, Rapuntslit valvav kameeleon Pascal ning terve hulk karuseid röövleid, kellel on Flynni tabamiseks oma põhjused,» kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel.


Teisele kohale platseerus pea seitse korda vähem inimesi kinno meelitanud «Turist (The Tourist)», peaosades Angelina Jolie ja Johnny Depp, mida on kolme nädala jooksul vaatamas käidud 29 680 korda.


Tabeli seitsmest filmis on uusi tulijaid koguni neli. Peale filmi «Rapuntsel» esilinastusid veel «Meie senine elu» (Life As We Know It), «Varietee» (Burlesque) ja «Kuninga kõne» (The King’s Speech).


Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Rapuntsel (Rapunzel) – 1.nädal
  2. Turist (The Tourist)– 3.nädal
  3. Meie senine elu(Life As We Know It) – 1.nädal
  4. Varietee (Burlesque) – 1.nädal
  5. Kuninga kõne (The King’s Speech) – 1.nädal
  6. Armastus ja teised uimastid (Love and Other Drugs) – 2.nädal
  7. Roheline Vapsik (Green Hornet) - 2.nädal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles