Mark Ronson lõi Ellie Goldingule jalaga näkku (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feb 15, 2016; Los Angeles, CA, USA;    Mark Ronson featuring Bruno Mars accepts Record of the year for Uptown Funk during the 58th Grammy Awards at the Staples Center. Mandatory Credit: Robert Hanashiro-USA TODAY NETWORK *** Please Use Credit from Credit Field ***
Feb 15, 2016; Los Angeles, CA, USA; Mark Ronson featuring Bruno Mars accepts Record of the year for Uptown Funk during the 58th Grammy Awards at the Staples Center. Mandatory Credit: Robert Hanashiro-USA TODAY NETWORK *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Eile, 15. juulil sai avapaugu 10. Positivus festival, mille esimese festivalipäeva põhiesinejaks oli Ellie Goldingu asemel Mark Ronson. 

Mark Ronsoni DJ set oli üllatuseks paljudele Positivustajatele, kes mängis hittlugu hittloo jäel ning tema kuulsaim lugu "Uptown funk" kõlas kord ja kaks. Vaatamata vihmasele ilmale, oli publiku meeleolu ülev ning uduvihm ja karged põhjamaised tuuleiilid olid pidamatult tantsivale rahvamassile karastavaks jahutuseks perfektsed. 

Tänulikkus läheb südamesse

Peaesineja ei suutnud oma üllatust peita, mehe sõnul oli reedene publik suurim, kelle ees ta siiani mänginud on - ei paistnud üldse välja. Mees oli laval nagu vana kala ise ning pani hüppama ka passiivseimad festivalikülastajad. Suurepärane energiapauk esimeseks päevaks ning vaatamata lõputuna tunduvale peole, tehti leinaseisak Nizzas toimunud terrorirünnaku oohvitele. "Armastus võidab alati," sõnas Ronson kui lavale ilmusid Prantsuse lipuvärvid ning kogu publik oma käed taevapoole sirutasid ning kätest südamed tegid. 

Mark Ronsoni kontsert tegi paa aastat tagasi Positivusel esinenud Ellie kontsedile silmad ette ning see tunne millega inimesed lahkusid, edasi pidutsesid ja jägmist päeva ootama jäid, oli ülev. 


Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles