Homme esineb Pärnus Hollandi klubimuusikalegend Chocolate Puma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hirmo Faktor/Chocolate Puma Pärnus
Hirmo Faktor/Chocolate Puma Pärnus Foto: Erakogu

Homme, 15. juulil toimub Pärnus, klubis Sugar klubimuusikasarja Hirmo Faktor traditsiooniline suvepidu, kus lisaks kodumaistele plaadikeerutajatele Kristjan Hirmo ja Kert Klaus astub üles ka maailma suurima elektroonilise muusika eksportriigi Hollandi house-duo Chocolate Puma.

René ter Horst ja Gaston Steenkist, kes on koos muusikat loonud juba veerandsada aastat, jõuavad Pärnusse otse maailma peomekast Ibiza saarelt, kus nad on sellel suvel iganädalased külalised maailma absoluutsesse tippu kuuluva DJ Hardwell sariüritusel DNA. Chocolate Puma nime all loodud muusikat mängivad täna pea et kõik planeedi kuulsaimad DJ-d, nende loomingu suurimad toetajad on Tiesto, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack ja Oliver Heldens, kellega koos on meestel valminud ka lugu “Space Sheep”. Uusim koostöö sai aga teoks koos kaasmaalasega Sander van Doorn - seni veel ametlikult ilmumata lugu "Raise Your Hands Up” kuuleb kindlasti ka juba homme õhtul Pärnus.

Äsja oma Põhja-Ameerika turnee lõpetanud mehed jõuavad lähiajal esineda veel erinevates Euroopa riikides ning Aasiaski. Tihedale graafikule vaatamata leiab Chocolate Puma aega tulla Pärnusse, et siinset klubirahvast oma DJ-setiga rõõmustada. Üritus Hirmo Faktor toimub reedel klubis Sugar, üritust esitleb muusikakeskkond Deezer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles