Elu24 eksklusiiv: Electronic Family artist DJ Feel lõi Venemaal AIDS-i vastasele liikumisele hümni

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electronic Family artist DJ Feel lõi Venemaal AIDS-i vastasele liikumisele hümni
Electronic Family artist DJ Feel lõi Venemaal AIDS-i vastasele liikumisele hümni Foto: Promopilt

Laupäeval kell 13:00 astub Tallinna lauluväljakul Electronic Family festivalil tantsumuusika fännide ette Peterburist pärit DJ Feel, kelle ainsad tehnilised nõudmised korraldajale on laval oleva laua kõrgus 110 cm ning jahutav ventilaator, mis tuleb paigutada artisti selja taha.

DJ toob Eestisse kaasa täiesti uut materjali.

«Mul on mõned lood, mida olengi just lõpetamas ning kavatsen neid laupäeval inimeste peal testida. Näis, kuidas nad reageerivad. Tavaliselt plaanin ette umbes poole oma lugude listist ning ülejäänud sünnib pigem siis, kui olen konkreetse kohaga tutvunud,» ütles artist intervjuus Elu24-le.

Ühtegi pilli DJ Feel mängida ei oska, ka ei loe ta noodilehte.

«Mängin inimeste hinge ja vaimuga,» muigas ta ja lisas, et võtab tüki oma hingest ning loob sellest  arvuti abil tantsulugusid.

Artisti seni kõige olulisem koostöö on sündinud laulja Tiff Lacey-ga.

«Ta on kõige esimene endale juba nime teinud laulja, kelleni mul on õnnestunud jõuda. Emma Hewitt ja Christian Burns on n-ö järjekorras, kellega mul on olud mitmeid kordi võimalus koos esineda, kuid ootan oma hetke, et nendega midagi lindistada.»

Festivalid, mille poole DJ Feel oma karjääri planeerides püüdleb, on State on Trance, Tomorrowland ja Ultra. Artist usub, et pühendumine ja töö viib sihile.

DJ-l on palju fänne, kellega ta ei pea paljuks ka isiklikult tutvuda.

«Inimesed ütlevad mulle, et olen üks vähestest või isegi ainus DJ, kes oma fännidega regulaarselt kohtumas käib. Püüan võimalusel igas linnas, kus ma esinen, vähemalt kaks kuni kolm väiksemat kogunemist organiseerida.» 

Foto: Promopilt

Lisaks on ta oma panuse andnud AIDS-i vastase liikumisega tegeleva organisatsiooni Dance4Life hüvanguks.

«Tegin Venemaal neile hümni. Olen saanud pärast seda väga palju tagasisidet inimestelt, kes on lugu kuulanud ning end testida lasknud.» 

16. juulil Tallinna lauluväljakul toimuval Electronic Family festivalil astuvad üles DJ-d Paul van Dyk, Above & Beyond, Aly & Fila, Christian Burns, Cosmic Gate, Feel, Orkidea, Orjan Nilsen, Erkki Sarapuu ja Shogun.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2011. aastast. Ürituse peakorraldaja ALDA Events viib igal aastal läbi kuni 40 riigis kokku üle 160 show, millest saab osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles