ETV uus saatesari paneb koolikokad omavahel võistlema



Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV uus saatesari paneb koolikokad omavahel võistlema


ETV uus saatesari paneb koolikokad omavahel võistlema

Foto: Renee Altrov

Sel sügisel alustab ETV ekraanil uus, täiesti oma ja kaasahaarav võistlussari «Eesti parim koolikokk», mis paneb siinsed koolikokad omavahel mõõtu võtma.



Sarjas osaleb 12 koolikokka üle kogu Eesti, meeskond moodustub koos abikokaga. Igas saates panevad nad oma oskused proovile ja annavad endast parima, et valmistada maitsvaim koolitoit. Oma hinnangu sellele kõigele annab žürii, kuhu kuuluvad kaks tunnustatud kokka ning alati ka üks üllatuskülaline. Saatesarja lõpuks selgub, kes on 2016. aastal Eestimaa parim koolikokk.

Läbi võistluse ja sellele vaheldust toovate klippide aitavad vaatajal koolitoidust parema pildi ette saada saatejuhid Kaidor Kahar ja Eero Reinu. Mõlemad saatejuhid annavad sarjas osalevatele koolikokkadele kaasa julgustavad sõnad – ka kaamerasurina saatel tuleb jääda iseendaks, teha toitu suure armastusega ning lasta end inspireerida sellest kogemusest, et olla oma kooliperele teejuhiks toidumaailmas. Kas see on võimalik võiduvalem, seda näeb juba sügisel.

Et aga ennast juba vaatamiseks ette valmistada, on kõik palutud silmadega sööma Eesti parima koolikoka kodulehele. Loomulikult on salatina kõrval ka Facebooki leht. Mõlemas pakutakse nii vaatamist kui ka lugemist, samuti saab tutvuda võistlevate koolikokkadega, neid hindava žüriiga ja saatejuhtidega. Kuid on veel palju muud, nostalgilisi koolitoidumälestusi, läbilõige maailma koolimenüüdest ning artikleid hea ja õige toitumise kohta. Astu julgelt läbi ja saa rohkem teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles