House-muusika esmaspäev! Eesti produtsent avaldas välismaise plaadifirma alt sensuaalse deep house loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti DJ ja produtsent Denis Karpov
Eesti DJ ja produtsent Denis Karpov Foto: Erakogu

Eestis produtseeritakse palju väga heal tasemel elektroonilist muusikat, mis ka mujal maailmas hästi vastu võetakse. Hiljuti avaldas välismaise plaadifirma Sensual Nude Records alt loo ja remixi Eesti produtsent ja DJ Denis Karpov.

Eesti elektroonilise tantsumuusika skeene areneb jõudsalt. Põranda alt on viimastel aastatel päevavalguse kätte jõudnud mitmed peod, mis omakorda on avalikkuse ette kaasa võtnud paljud DJ'd ja produtsendid.

Hiljuti avaldas välismaise plaadifirma Sensual Nude Records alt loo, millele lisaks veel Michal Kosinski tehtud remix, Eesti produtsent ja DJ Denis Karpov.

Viimased 8 aastat on Denis  produtseerinud muusikat Londonis ja mänginud DJ-na sealsetes underground klubides ja Squat Party-del. Ta on avaldanud oma muusikat mitmete erinevate record labelite alt nagu Raise Recordings, AQU Music Group, Torks Records, Suicide Robot ja Sensual Nude. Oma viimase deep house loo «Touche Moi» avaldas Denis jutnimelt Sensual Nude labeli alt. «Selles loos võib tunda tugevat sisemist kandmist ja leidlikke ning musikaalsed rütmilahendusi,» kirjeldab Denis oma viimast üllitist.

Denisi muusikat saab kuulata Spotify’s ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles