Briti popsensatsioon John Newman Eesti publiku pikisilmi oodatud pidu kahjuks käima ei tõmmanud (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õllesummeri festivali reedese, 8. juuli, peoõhtu üritas kuumaks kütta Briti laulja ja muusik John Newman, kes astus Eesti publiku ette esmakordselt. Publikul oli kahjuks külm ja John pikisilmi oodatud pidu kahjuks käima ei tõmmanud. 

Foto: Erlend Štaub

25-aastane popstaar on ainulaadne multitalent. Ta suudab laule kirjutada, arranžeerida, laulda, produtseerida ja oma lugude videotiimi juhendada. Samuti lava kujundada ja enda ning bändi  esinemisriideid disainida.

Nii see kindlasti ka on, kuid Tallinna Lauluväljakule jõudis "pisut" kaalus juurde võtnud ja väsinud mees. Ilmselt on multitalendil olnud viimasel ajal liiga palju tööd...

Kuulsust on Newman kahtlemata kõige enam kogunud globaalse hitiga «Love Me Again», mis lennutas ta 2013. aastal Briti edetabelite tippu. Tema hiigelsuurt fännibaasi (ligi 400 000 000 «Love Me Again» vaatamist YouTube’is, üle kahe miljoni igakuise kuulaja Spotifys) suurendavad kindlasti koostööd selliste nimedega nagu Calvin Harris ja Ellie Goulding. Mõned aastad tagasi ka Õllesummeri festivalil esinenud Calviniga ollakse muide ka head sõbrad.

Hitt «Love Me Again» tuli esitlusele kahjuks aga viimasena, siis kui mees oli fännide poolt lavale tagasi plaksutatud. Osa publikust oli pettunult siiski juba varvast visanud kordades põnevamate õlletelkide ja šašlõkivarraste suunas.

Foto: Erlend Štaub

Tundelisest Põhja-Yorkshire’i linnakeses üles kasvanud poisist sai ülikiiresti LAs salvestav staar, kes kasutab sama stuudiot, mida Michael Jacksongi. 

Newman ütleb enda kohta: «Ma ei ole ainult laulja, vaid ka laulukirjutaja.» Lisaks lubas ta eestlastele üliägedat lava-show’d. Sõnumiks pidi olema: «Näete, kui väga ma muusikat ja esinemist armastan!»

Foto: Erlend Štaub

Selle peale ei oska kosta muud kui «really...», sest laval kargles täiesti tavaline rämpstoiduga liialdanud noormees kõrvaltänavalt, taustal vilkumas kümmekond lampi ja kaks särtsakat tibi punases litterkleidis.

«It`s was so 90`s,» ütleks selle peale lakooniliselt. 

Vaata pilte!

Kuidas sulle Johni kontsert meeldis?

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles