Video! Vangid murdsid kongist välja, et päästa valvuri elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Abc

Texases murdis grupp vange kongist välja, et päästa südameinfarkti saanud vangivalvuri elu.

Kaheksa vangi, kellest mõnede süüks on vägivalgsed kuriteod, viibisid parajasti kohtumaja keldris arestikambris, kui neil silma peal hoidnud valvur ootamatult teadvuse kaotas, vahendab Vice. 

Ehkki mehed teadsid, et olukord võib neile ohtlikuks osutuda, murdsid nad oma kongist välja ja püüdsid röökimisega teiste valvurite tähelepanu. Videos on näha, kuidas käeraudades kurjategijad valvurile appi tõttavad.

«Kartsime, et teised valvurid tulevad, relvad käes,» tunnistas vang Nick Kelton. 

Müra tõmbaski teiste valvurite tähelepanu - nad arvasid, et kongis on puhkenud kaklus. Nad leidsid eest kriitilises seisus ametivenna ning hakkasid teda elustama. Kiirabi saabus viimasel hetkel ning arstid suutsid mehe elu päästa.

«Mul ei tulnud pähe mõtet, et teda ei peaks aitama. Ükskõik, kas tal on relv või ametimärk. Kui inimene kokku kukub, aitan ma teda,» lisas Kelton.

Vangivalvur, kes ei soovinud oma nime avalikustada, plaanib järgmisel nädalal tööle naasta. Pole teada, kas intsidendis osalenud vangid tänu oma teole ka kergema karistuse saavad. Uksed, millest vangid läbi murdsid, tehakse tugevamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles