Elu24 video! Vaata, milliseid maitseelamusi pakutakse selleaastases Surfilaagris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

7.-10. juulini toimuvas Surfilaagris pakutakse lisaks tavapärasele festivalitoidule veel palju muud head ja põnevat.

 

Näiteks on Surfilaagri laagriplatsil esindatud Kalasaba puhvet, mis pakub lisaks kohalikust merest püütud suitsulestale ja lestapraele ka imemaitsvat kodust värske-hapukurki.

Surfilaagris viibivate sushi sõprade suureks rõõmuks on Sushimoni karavan pakkumas nii kana-, kala- kui ka taimetoidu sushit. Festivali kõige populaarsem sushi pidavat olema tempura, mida on samuti võimalik kolmes erinevad variandis saada. Vastavalt siis sellele, kas ollakse pigem kala-, kana- või hoopiski taimetoidulembeline.

Aasiapärast toitu pakub karavan sildiga Kolm Nuudlit, kes pakub lisaks erinevatele nuudlitele ka muud head ja aasiapärast, sealhulgas ka magustoitu.

Laagriplatsile on ennast parkinud ka värskeid vahvleid, smuutisid ja jäätisekokteile pakkuv värviline karavan, nimega Shaffles. Lòbusate Shaffle'i-poiste küpsetatud vahvlid ja imemaitsvd smuutid on kindlasti ühed festivalikülaliste suured lemmikud.

Nii saab öelda, et erinevaid toiduelamusi jagub Surfilaagri igasse päeva ja igale maitsele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles